Gambia Santosu Drives Experiences

Het seizoen 2017/2018 is afgelopen en we kunnen spreken over een zeer succesvol seizoen. Ons bedrijf groeit gestaag. Met ruim 40 procent meer afspraken dan in het seizoen 2016/2017 kunnen we spreken van een zeer succesvol jaar. Ook waren we erg blij met onze trouwe terug kerende gasten.

Door deze groei hebben we 2 extra auto’s aan ons wagenpark toegevoegd en hebben we Alex en Ablei aan ons team kunnen toevoegen. Dit zijn 2 fantastische jongens die de kneepjes van het vak hebben geleerd van Yaya (eigenaar van Gambia Santosu Drives Experiences). Deze jongens werden ook door onze gasten op handen gedragen.  Hier waren we natuurlijk ook erg blij mee.

Sinds eind 2017 zijn we in het bezit van alle benodigde vergunningen en licenties en konden ons bedrijf officieel openen. We moesten een nieuwe naam bedenken die korter was dan de huidige naam. Om toch een beetje herkenbaar te blijven voor onze gasten is de naam Santosu Tours gekozen.

De nieuwe excursies “Open Wide Walls” en “The Gambia Special Tour” scoorden hoge ogen dit jaar. Daar zijn we ontzettend trots op. Ook de Village Life Tour en de South Gambia Tour deden het nog beter dan het vorige seizoen.

We hopen dat het nieuwe seizoen 2018/2019 nog betere resultaten zal laten zien.

We kregen behoorlijk veel complimenten over de professionele manier van werken,  het enthousiasme waarmee de excursies werden uitgevoerd, het meedenken en niet te vergeten de service die werd gegeven tijdens de excursies. We gaan natuurlijk op dezelfde voet verder en hopen nog meer gasten blij te kunnen maken met onze schitterende excursies en services.

We hopen u als gast in het nieuwe seizoen te mogen begroeten en u de service te geven die u echt hebt verdiend.

Met een “big smile” zeggen wij dan ook tot ziens in 2018/2019

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s