Village Life Tour/Dorpentocht

Village Life Tour

 

HET LAATSTE NIEUWS

Met een klein beetje trots vertellen wij u dat er een pasgeboren jongetje naar onze gids Yaya Manneh is vernoemd. Door zijn steun aan de plaatselijke bevolking in het kleine dorp en het schooltje aldaar heeft de bevolking hem in zijn hart gesloten. Hun dankbaarheid is zo groot dat er besloten is om Yaya te vernoemen.

Vaak vragen mensen die ik op de mail krijg wat kunnen wij meenemen naar Gambia?  En kunnen we daar iets doen voor de kinderen. Mijn antwoord is dan steevast boek de Village Life Tour, neem schriftjes, pennen, kleurpotloden en alles wat nodig is voor een schooltje mee. Je zult de dankbaarheid van de leraren en de kinderen op dat moment ervaren. Je gaat echt genieten van de momenten met de plaatselijke bevolking. En je draagt dan ook daadwerkelijk bij aan de armoe daar.

Dit schooltje ligt namelijk ver weg van het toeristen gebied en is van alle hulp verstoken. Dit is ook de reden geweest dat Yaya juist dit schooltje wilde steunen.

Ook zijn er mensen die een zak rijst meenemen. Hiermee is ieder kind op school verzekerd van 1 warme maaltijd per dag.

Hennie Veenstra

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s