Village Life Tour/Dorpentocht

Village Life Tour – Gambia

Met de Village Life Tour bezorgen wij u een fantastische dag die u niet snel zult vergeten.   Langs hobbelige wegen en traditionele hutjes zoeken wij de lokale bevolking op. U zult de vrolijkheid en blijheid meemaken wat Gambia zo bijzonder mooi maakt. U wordt met open armen ontvangen door ouderen maar ook door erg veel enthousiaste kinderen. Er zal tijd zijn voor een dansje met de lokale bevolking. Als we onze weg vervolgen dan komen we onderweg kleine marktjes tegen met verse producten die net van het land komen. Nog verder de binnenlanden in staat een lokaal schooltje waar we een bezoek aan brengen. Hier wordt nog gerekend met doppen van flessen.

Dit is een excursie waar u nog erg lang over na zult praten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s